HTML

Különleges Játék blog

A www.kulonlegesjatek.hu, a szórakoztató, készségfejlesztő és kreatív játék webáruház hivatalos blogja.

Webáruházunk

hirdetes1.jpg

Facebook

Feedek

Húsvéti ajándék ötletek sorozat, 1.rész – Calafant kartonjátékok

2013.03.01. 13:08 Kulonlegesjatek

A tél még tart és egyre nehezebb érdekes dolgokkal lekötnünk gyermekünk figyelmét. Egyre többször halljuk a kérdést: „Mikor megyünk már biciklizni, vagy homokozni?”

Ilyen esetekre nagyszerű megoldást jelentenek a kartonjátékok. Sorozatunk első részében a Calafant német gyártó termékeit teszteljük.

98908.png

A Calafant kartonjátékok nagy előnye, hogy nagyon könnyedén összeállíthatók. Amint elkészült, a gyerekek kifesthetik, kiszínezhetik díszíthetik, ahogy csak szeretnék, és így saját alkotásuknak érzik!

calacastle-bdb01.jpg

A kartonjátékokat, ha már nem használja gyermekünk, egyszerűen össze lehet hajtani és tárolni, így kisebb lakásokban sem jelent problémát.

A Calafant kartonjátékok 75%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, hihetetlen tartósak és masszív kialakításuk miatt rengetek szerepjátékhoz alkalmazhatók.  Ráadásul jó idő esetén a kertben is használhatóak!

calafant.jpeg

A Calafant kartonjátékok nagyszerű ajándékok lehetnek, ha szeretnénk húsvétra meglepni valami kreatív és szórakoztató játékkal gyermekünket.

A Calafant négy méretben kinálja termékeit:

  • a legkisebb modellek(dinoszaurusz, kisház, járművek)
  • A közepes méret(kalózhajó, farm, kastély)
  • Nagy méret: palota, lombház, babaház, erőd
  • XXL méret: játszóház, óriás kastély, robot

calacar.png

calafarm.png

A Calafant termékek ára pénztárcakímélő, a legkisebb modellek 1250 Ft-tól kezdődnek, de a hatalmas Calafant kastély is csak 12990Ft.

További információ, vásárlás a Különleges Játék Webáruházban!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kreatív játék húsvét ajándék csináldmagad játékteszt kifestő kreatív játék kartonjáték papírjáték Calafant

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonlegesjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr625111456

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsiráfot rágcsálni jó! 2013.03.05. 13:40:04

Márka: Sophie la Girafe SO'PURE rágóka Gyártó: Vulli Nem túlzás azt állítanom, hogy Sophie, a zsiráf, az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő játék volt kisbabáim első hónapjaiban. Ez a lelkesedés aztán 1 éves kor táján ugyan alábbhagyott, de ha e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása