HTML

Különleges Játék blog

A www.kulonlegesjatek.hu, a szórakoztató, készségfejlesztő és kreatív játék webáruház hivatalos blogja.

Webáruházunk

hirdetes1.jpg

Facebook

Feedek

Játékteszt: Brio Builder sorozat

2013.02.28. 11:06 Kulonlegesjatek

briobuilder.jpg

A BRIO svéd játékgyár legújabb sorozata a Brio Builder építőjátékok. Ahogy a BRIO-tól megszokhattuk, ezen játékok gyártása során is nagyrészt nagyon jó minőségű fát használtak fel.

A készlet tartalmazza a csavarokat, illesztéseket, valamint a gyerekeknek készült szerszámokat(ezek prémium műanyagból készültek).

brio-builder-test-02.jpg

Tesztünk során a sorozat Helikopter modelljét vizsgáltuk meg alaposabban. Ez a szett 4 építőelemből áll, amelyek tökéletes alapot biztosítanak a számos építési lehetőség megvalósítására.

brio-builder-test-03.jpg

A mellékelt használati utasítás alapján a helikopter percek alatt összeállítható. Az első építésnél az illesztések kicsit szorulnak, így ekkor szükség van néha szülői segítségre, de a további használatnál ezek már kilazulnak.

A gyerekek fantáziájával számos új építményt, kütyüt lehet alkotni a készletből.

briobuilder1.JPG

Még inkább szórakoztató, ha a BRIO Builder sorozat többi modelljével kombináljuk a készletet, így ugyanis sokkal nagyobb és újabb tárgyat alkothatunk. Ha mind a 8 modellt vegyítjük egy teljes űrállomást hozhatunk létre. Megvásárolható a Deluxe szett is, ami ezeket egyben tartalmazza.

briobuilder2.jpg

További információ, vásárlás

Szólj hozzá!

Címkék: játékteszt építőjáték fajáték kreatív játék Brio Brio Builder

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonlegesjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr825109723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása