HTML

Különleges Játék blog

A www.kulonlegesjatek.hu, a szórakoztató, készségfejlesztő és kreatív játék webáruház hivatalos blogja.

Webáruházunk

hirdetes1.jpg

Facebook

Feedek

Kreatív tízórais zacskók

2013.05.02. 12:34 Kulonlegesjatek

David Laferriere, egy kreatív apuka, aki mellesleg grafikus, 2008 óta minden reggel kidíszíti fiai uzsonnás csomagját. Reggelente megrajzolja a vidámabbnál vidámabb rajzokat, hogy ezzel feldobja a gyerekek napját!

Képzeljük el milyen jó lehet kinyitni a tízórait amiből egy vicces sárkány "mászik" ki. Esetleg egy robotot, vagy labirintust találni a kenyéren!

uzsi1.jpg

Az ihletet főleg a ház közelében élő élőlények,tárgyak vagy fontos naptári események adják. Az első időszakban csak fekete vagy piros filcet használt az alkotáshoz. de idővel egyre többet kísérletezett és új technikákat próbált ki.

uzsi2.jpg

A Flickr fényképmegosztón komoly rajongótábora is összegyűlt! Itt megtekinthető a teljes kollekció is.

Az elmúlt több mint 4 év alatt 1100 uzsonnás táska készült el. Bár a fiúk már kamaszok, David nem tervezi, hogy leáll furcsa hobbijával.

uzsi3x.jpg

Forrás: Mymakedo

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív rajz csináldmagad tízórai ajándék gyerekeknek

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonlegesjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr215261676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása